I dagens frågor - Söderberg (Red), Sten (Socialmedicinsk tidskrift, 1978)
Rubriker I dagens frågor: Kuratorer blir effektivare Sjukhusjournaler gallras Mot ackord i sjukvården Tandvården ses över Landstingen övertar nykterhetsvården? Fler dövblindtolkar behövs Näringslivet och u-landshjälpen Invandrarnas ändrade situation USA åter till ILO? Geijer mot BRA Generös ledighet inom kriminalvården Missbruk minskar av lätt narkotika Fler tar pappaledigt