Bokrecensioner - Samuelsson, Johnny; Larsson, Ruth (Socialmedicinsk tidskrift, 1978)
Recenserade böcker: DAGMAR LAGERBERG/ PRU-GRUPPEN: Föräldravåld mot barn ROSMARI ELIASSON, PÄR NYGREN & SVEN HESSLE: Familjebilder IAN ORANDER: Vem söker behandlingsbyrån