I dagens frågor - Söderberg (Red), Sten (Socialmedicinsk tidskrift, 1978)
Rubriker I dagens frågor: Långtidsvården debatterad i riksdagen Aktuellt om ålderdomen Föräldrabalken ändras: barnaga förbjuds Föräldraledigt som merit Skärpt kamp mot narkotikan Läkarförbundet oroat av tvångsvård Hybridforskningens risker Kampen mot smittosjukdomarna Ökad läkemedelskonsumtion - måttlig prishöjning Barnmorskor får viss recepträtt Sjukvårdsutbildning av ambulansperson Arbetsterapi och kvacksalveri Hälso- och sjukvårdssociologer bildar grupp "Modefluga" värderas Svensken sjukast i världen? Rätten till arbete lnvandrarkvinnornas problem Något att tänka på ofta och länge