Nytt från FSS: Uppvaktning för utbildningsministern - Red: Arne Borg, FSS Föreningen Sveriges Socialchefer (Socialmedicinsk tidskrift, 1977)
Till Statsrådet och chefen för utbildningsdepartementet Ang forskning och forskarutbildning vid sociala linjen inom socionomutbildningen. Till årets statsverksproposition framlade nämnden för socionomutbildning ett förslag rörande organisation för forskning och forskarutbildning vid socialhögskolorna och begärde bl a att beslut skulle fattas om inrättande av en tjänst som professor i socialt arbete vid var och en av socialhögskolorna i Stockholm och Göteborg budgetåret 1977/78.