I dagens frågor - Söderberg (Red), Sten (Socialmedicinsk tidskrift, 1977)
Rubriker I dagens frågor: Recept för en sjuk värld Våld mot socialarbetare Glömda barn Självmordstopp kring Stockholm Ambulansmän bör utbildas Rökares sjukfrånvaro - förbryllande siffror Modern kemi och cancer Minskat fylleri -eller ökad tolerans Objektivt? - Inte så värst! Råd för invandrare