Vårdorganisationen i Umeå-regionen - Bjelle, Anders (Socialmedicinsk tidskrift, 1977)
I nedanstående redovisning får vårdplaneringen inom Västerbotten med regionsjukhuset i Umeå som centrum illustrera några av de problem som möter i planeringsarbetet av den reumatologiska vården.