I dagens frågor - Söderberg (Red), Sten (Socialmedicinsk tidskrift, 1977)
Rubriker I dagens frågor: Sommarens facit Nya lagar 1 juli Båtregister Familjeterapeuters upprop Allt fler yngre trafikolycksfall Somna vid ratten Frånvarobekymmer Fler kvinnor i arbetslivet, trots kris Män I vårdyrkena Fler vill bli sjuksköterska Lag och rätt i skolan Sverige med i internationell cancerforskning Slut på trevliga telegram