Nytt från FSS : Samverkan i barnomsorgen SOU 1975: 87 - Red: Arne Borg, FSS Föreningen Sveriges Socialchefer (Socialmedicinsk tidskrift, 1976)
Föreningen Sveriges Socialchefer har beretts tillfälle att yttra sig över det av arbetsgruppen för samhällets barnomsorg ("Barnomsorgsgruppen", BO) framlagda betänkandet "Samverkan i barnomsorgen". En nedkortad version av föreningens yttrande återges.