Mångfascetterade hälsoproblem, våldsrisker och trygga bostäder – följeforskning i bok - Lundälv, Jörgen (Socialmedicinsk tidskrift, 2023)
Recenserad bok: Sammen om trygg bosetting. I møte med psykiske helseproblemer rus og mulig voldsrisiko Författare: Skog Hansen, Inger Lise, Bråthen, Ketil, Olsen, Terje (red.) Förlag: Universitetsforlaget AS, Oslo, 2022