Existentiella samtal och kurser på en psykoterapimottagning - Ericson, Thomas (Socialmedicinsk tidskrift, 2023)
Hur vi tänker och arbetar med psykoterapi och kurser, relaterat till existentiell hälsa, i Livscentrum, Svenska kyrkan Sollentuna.