Nils Bejerot och den svenska narkotikapolitiken - Eriksson, Charli (Socialmedicinsk tidskrift, 2023)
Recenserad bok: Nils Bejerot och den svenska narkotikapolitiken Författare: Björn Johnson Förlag: Arkiv förlag, Lund (2021).