Jubileumsår – Socialmedicinsk tidskrift fyller 100 år 2024 - Haglund, Bo (Socialmedicinsk tidskrift, 2024)
Den här ledaren vill vara en start på Jubileumsåret för Socialmedicinsk tidskrifts 100-årsfirande. I ledaren lyfts socialmedicin fram, dess praktik, akademiska ämne med dess ifrågasatthet under början av 2000-talet samt beskrivning av framväxten av SMT.