Samverkan i välfärdspolitiken – En bok om utmaningar och navigering i välfärdsfrågor - Lundälv, Jörgen (Socialmedicinsk tidskrift, 2025)
RECENSION Melke, Anna., Svensson, Petra., Svensson, Sara. (2024). Vår offentliga förvaltning. Samverkan i välfärdspolitiken. Tredje upplagan. Stockholm: Gleerups Utbildning AB. ISBN 978-91-511-0977-0 (259 sidor).