Äldres önskemål om vård- och omsorgsgivare - Andersson, Lars (Socialmedicinsk tidskrift, 2002)
I artikeln redovisas resultat från bl.a. den svenska Eurobarometern och Ädel-ULF undersökningen som belyser frågan om äldre människors önskemål i fråga om vård- och omsorgsgivare.