Claes-Göran Westrin -bredd, djup och ett stort nätverk - Isacsson, Sven-Olof; Sanner, Margareta A. (Socialmedicinsk tidskrift, 2002)
Detta temanummer av SMT är ett hyllningsnummer och tack till Claes Göran Westrin och hans 35 åriga arbete som redaktör för tidskriften