Claes-Göran Westrin- exit! - Isacsson, Sven-Olof (Socialmedicinsk tidskrift, 2002)
Artikeln grundar sig delvis på en intervju med Claes- Göran Westrin, gjord av Sven-Olof Isacsson, professor emeritus i socialmedicin vid Lunds universitet och ordförande i stiftelsen Socialmedicinsk tidskrift.