Ann Appelgren emeritus - Westrin, Claes-Göran (Socialmedicinsk tidskrift, 2002)
I SMT är besättningen den fasta personalen, redaktionssekreteraren och den ekonomiansvarige. Och i det avseendet har vi haft en period av unik kontinuitet, som nu efter nästan femtio år brytes, när Ann Appelgren från l juli går i pension.