Helhetssyn med förhinder - Larsson, Stig (Socialmedicinsk tidskrift, 2025)
En angelägen uppgift för vår tidskrift har under hela dess sekellånga liv har varit att anmäla, recensera och kommentera andra skrivna arbeten med socialmedicinsk relevans. När det därför nu föreligger en bok med titeln ” Drömmen om den moderna socialtjänsten. En biografi över Bengt Hedlén.” av Martin Börjeson, Premiss förlag, finns det tunga skäl att uppmärksamma denna.