Mitt barn med mycket sällsynt och säreget handikapp - en mors funderingar - Ulfhielm, Karin (Socialmedicinsk tidskrift, 2001)
En mammas funderingar kring livet med ett barn som har ett ovanligt funktionshinder och mötet med omvärlden i ett 30- årigt perspektiv