Internationell utbildning i skadeprevention och säkerhetsfrämjande arbete: - från forskning till praktik - Svanström, Leif; Laflamme, Lucie; Menckel, Ewa; Andersson, Ragnar; Jansson, Bjarne; Schelp, Lothar (Socialmedicinsk tidskrift, 2000)
Samtliga författare är verksamma inom forskargruppen för skadeprevention och säkerhetsfrämjande arbete vid Karolinska Institutet, Institution för folkhälsovetenskap och dess Avdelning för socialmedicin.