Informations- och utbildningsprogram för barn med kroniska reumatiska sjukdomar - Aaslund, Wenche; Bengtsson, Charlotte; Berglind-Dehlin, Gunnel; Edlund, Eva; Staffansson, lngegerd; Månsson, Bengt; Raleigh, Carin; Sundberg, Irene (Socialmedicinsk tidskrift, 1999)
Kroniska reumatiska sjukdomar hos barn och ungdomar är ovanliga. Denna artikel beskriver erfarenheter från informationsläger för familjer, där något barn har en reumatisk sjukdom. Lägren har arrangerats med stöd av ett 3-årigt stimulansbidrag från Socialstyrelsen.