Kraftfulla insatser behövs för att eliminera skadliga miljöfaktorer - Thorson, Jan (Socialmedicinsk tidskrift, 1999)
Med anledning av den artikel som Danuta Wasserman (DW) skrivit som kommentar till "Folkhälsoarbete mot självmord ... "vill jag bidra med följande som replik för ämnets bästa "belysning".