Kraften, kampen och växten – en bok om gåtfulla möten - Lundälv, Jörgen (Socialmedicinsk tidskrift, 2022)
Recension Recenserad bok: Det gåtfulla mötet. Tankar om funktionshinder och människors möten ur ett mångvetenskapligt perspektiv. Författare: Peter Brusén. Förlag: Égalité bokförlag, Malmö, 2021.