Dagens pandemi - En brutal inblick i en värld utan antibiotika - Haglund, Bo J.A. (Socialmedicinsk tidskrift, 2021)
Recenserad bok: Efter antibiotika om smitta i en ny tid Författare: Kristoffer Hansson, Cecilia Lenander, Henrik Lodin och Fredrik Brouneus (Red.) Förlag: Fri tanke, 116 sidor, 2021