Vetenskapligt medborgarskap och demokrati i två band - Lundälv, Jörgen (Socialmedicinsk tidskrift, 2021)
Recension: Författare: Göran Sundqvist och Linda Soneryd Titel: Vetenskap och demokrati Lund: Studentlitteratur (176 sidor), 2019. Författare: Linda Soneryd och Göran Sundqvist (redaktörer) Titel: Vetenskapligt medborgarskap Lund: Studentlitteratur (263 sidor), 2019.