Maskulinitet i förändring – en konferensserie i tiden - Wetterberg, Tomas (Socialmedicinsk tidskrift, 2020)
Efter att ha arbetar som femokrat med frågor om jämställdhet, genus och maskulinitet i många år inom statlig förvaltning, samt som aktivist inom organisationen Män för Jämställdhet, har jag i denna artikel reflekterat över den process som konferensserien är en del av. Här beskrivs bakrunden till konferenserna, där vikten av att skapa möten mellan forskning om män och maskuliniteter kopplat till den praxis som finns inom området har varit grundläggande. Artikeln avslutas med en personlig reflektion, en epilog, där jag beskriver den process som jag menar att konferenserna varit en del av under dessa tio år