Varför inte våga ändå? - Wejryd, Anders (Socialmedicinsk tidskrift, 2019)
<span style="color: #1f497d; line-height: 106%; font-family: 'Calibri',sans-serif; font-size: 11pt; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-ansi-language: SV; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA; mso-fareast-theme-font: minor-latin;">Det blir ingen kraft i kampen mot klimatförändring utan teknik, politik och ekonomi. Det blir ingen bra teknik, politik och ekonomi utan värderingar.