Trygg omställning - Vätgasens roll i en förnybar elförsörjning och fossilfri industri - Abdi Onsäter, Michael (Socialmedicinsk tidskrift, 2019)
Artikeln redogör för hur vätgasen kan spela en nyckelroll i industri och energilagring. I artikeln redovisas bland annat svenska projekt som Hybrit som ämnar göra svensk stålproduktion helt fossilfri.