Att kapa banden och gå "off-grid" - Framväxten av vätgasbaserade off-grid-lösningar i Sverige - Abdi Onsäter, Michael (Socialmedicinsk tidskrift, 2019)
Fler och fler satsar på att bli sjävförsörjande på förnybar el och energi i Sverige. Artikeln följer några representanter från Kungälvs Kommun som är intresserade av energisystemet som är på plats i bland annat Vårgårda och Mariestad.