FÖRÄLDRABERÄTTELSE OM LIV OCH KAMP - Lundälv, Jörgen (Socialmedicinsk tidskrift, 2019)
Recension av boken: Författare: Sophie Dow Titel: När livet inte följer manus Stockholm: Volante (274 sidor), 2018.