En ny finanskris på väg? - Starrin, Bengt (Socialmedicinsk tidskrift, 2018)
Experterna varnar för att en finanskris är på väg. Den kan komma bli allvarligare än den för tio år sedan. Om det blir kris kan vi räkna med att arbetslösheten stiger kraftigt med sociala, ekonomiska och hälsomässiga problem som följd.