Funktionshinderhistoria och människovärdet i samhället - Lundälv, Jörgen (Socialmedicinsk tidskrift, 2018)
Recension: Författare: Margareta Persson Titel: Gamla synsätt spökar än – funktionshinder genom tiderna. (259 sidor) Förlag: Instant Book, Stockholm (2018).