Jag kunde åtminstone berätta hur jag dödade henne ... - Fritzson, Ulrica (Socialmedicinsk tidskrift, 2018)
Jag kunde åtminstone berätta hur jag dödade henne. Om transformerande, rehumaniserande och försonande möjligheter för en skyldig människa utifrån Martin Bubers begrepp ’existentiell skuld’.