Bokrecensioner - Lagerberg, Dagmar; Nilstun, Tore; Nordgren, Anders; Kilander, Lena; Lampou, Konstantin (Socialmedicinsk tidskrift, 1999)
Recenserade böcker: NILS UDDENBERG: Arvsdygden. Biologisk utveckling och mänsklig gemenskap. Natur och Kultur 1998. DAVID GAUNT, LARS ANDERSSON, LISE-LOTTE RISÖ-BERGERLIND, GERDT SUNDSTRÖM, TULLIA VON SYDOW: Gammal och frisk? Om äldres hälsa. Nordstedts tryckeri 1998. ANDERS WIKBY och BOO JOHANSSON: Biologiskt åldrande. Studentlitteratur Lund, 1998. THOMAS BÖHM: Att ha rätt - Om övertygelse, tolerans och fundamentalism. Natur och Kultur 1998. RAFAEL LINDQVIST (RED): Organisation och välfärdsstat. Studentlitteratur, 1998.