Aktuella profiler i svensk folkhälsovetenskap : Socialmedicinsk forskning och tillämpning nära hopkopplat i Malmö - Oldinger, Eva (Socialmedicinsk tidskrift, 1999)
Artikel nummer tre i medicinjournalisten Eva Oldingers serie intervjuer med aktuella företrädare för svensk socialmedicin - möjlig genom stöd av Folkhälsoinstitutet - ägnas Sven-Olof Isacsson professor i socialmedicin i Malmö.