Kan skaderegistrering som kunskapsunderlag ge inriktning för prevention bland tonåringar? - Forslin, Barbro (Socialmedicinsk tidskrift, 1998)
Landstinget Västernorrland har som strategi att höja kompetensen för folkhälsoarbetare i länet (inom landsting och kommun) med utbildningar på magisternivå inom programmet för Folkhälsovetenskap. Landstinget samarbetar i denna utbildningssatsning med Karolinska institutet, Institutionen för Folkhälsovetenskap, avdelningen för Socialmedicin. Föreliggande artikel bygger på en magisteruppsats inom detta utbildningsprogram