Bokrecensioner - Nilstun, Tore; Rydén, Susanna; Ekblad, Solvig (Socialmedicinsk tidskrift, 1998)
Böcker som recenseras är: "Party or patient? Discursive practices relating to coercion in psychiatric and legal settings" av Stefan Sjöström. "Liv och kvalitet i omsorg och pedagogik" av Per Holm, Jesper Holst, Sos Balch Olsen, Birger Perlt (RED. "Makt över kropp och hälsa. Om leprasjukas självförståelse i dagens Grekland" av Georg Drakos. "lnformative paternalism. Studies in the ethics of promoting and predicting health" av Nina Nikku