AMS perspektiv - Ringholm, Bosse (Socialmedicinsk tidskrift, 1998)
Generaldirektören för Arbetsmarknadsstyrelsen Bosse Ringholm redogör här för Ami:s uppgifter och problemställningar och om de förhoppningar man har om samarbete med det nya Rikscentret.