Nils Östby – en nyckelperson i offentlig svensk alternativmedicin - Pettersson, Bosse (Socialmedicinsk tidskrift, 2017)
Nils Östby var huvudsekreterare i Sveriges hittills enda och genomgripande offentliga utredning om alternativmedicin. När jag fick höra att Socialmedicinsk tidskrift skulle ägna ett temanummer åt integrativ medicin vill jag bidra med några personliga rader om min chef, vän och kollegas insatser inom alternativmedicinen.