Utmaningar med funktionsnedsättningar - Lundälv, Jörgen (Socialmedicinsk tidskrift, 2017)
Recension av följande bok: Ulrika Hallberg och Lillemor R-M Hallberg (2015). Vuxna människor med funktionsnedsättningar. En kunskapsöversikt (182 sidor). Förlag: Studentlitteratur, Lund.