Flervetenskaplighet och delaktighet i habiliteringen - Lundälv, Jörgen Valdemar (Socialmedicinsk tidskrift, 2017)
Recension: Att arbeta med delaktighet inom habilitering av Kristofer Hansson och Eva Nordmark (Red.), 2015