Konsten att genomföra politiska beslut - Löfgren, Karl (Socialmedicinsk tidskrift, 2016)
Uppsatsen är en kunskapsöversikt av den statsvetenskapliga forskningen i implementering med utgångspunkt i huvudsakligen Søren Winters integrerade modell. Efter att ha lokaliserat implementeringsforskningens placering i dagsläget så genomgås olika aspekter av implementering utifrån forskningen. Avslutningsvis presenteras några rekommendationer till beslutsfattare.