Kunskap och förståelse om sorg - Lundälv, Jörgen (Socialmedicinsk tidskrift, 2016)
Recenserad bok: Att möta den som sörjer – flera perspektiv på sorg efter dödsfall Författare: Inger Benkel Förlag: Meyers förlag, Gävle (136 sidor), 2015