Valfri välfärd i teori och praktik - Lundälv, Jörgen (Socialmedicinsk tidskrift, 2016)
Recenserad bok: Valfri välfärd. Ett medborgarperspektiv på den svenska välfärdsstaten Författare: Johan Vamstad Förlag: Arkiv förlag, Lund (254 sidor), 2015