Recension av Ethan Watters' Crazy Like Us: The Globalization of the American Psyche - Popenoe, Rebecca (Socialmedicinsk tidskrift, 2011)
Watters bok handlar om hur västvärlden, och särskilt USA, har exporterat psykiatriska DSM-diagnoser och behandlingsformer till stora delar av världen där psykisk ohälsa har andra betydelser, andra etiologier, andra uttryck och andra behandlingsformer.