Ett starkt reportage om flykt, asyl och hjälpare - Ekblad, Solvig (Socialmedicinsk tidskrift, 2010)
Recension av boken ”Vinna eller försvinna – om flykt, asyl och hjälpare”. Bokens författare: Annette Rosengren Stockholm: Carlssons bokförlag, 2009