Förord LO-distriktet i Stockholms län - i Stockholms län, LO-distriktet (Socialmedicinsk tidskrift, 2010)
Fackföreningarna inom LO-distriktet i Stockholms län är djupt oroade över den orättfärdiga samhällsutvecklingen och vill medverka till att uppmärksamma denna.