En värdig minneshyllning till Angels pionjär arbete - Ekblad, Solvig (Socialmedicinsk tidskrift, 2016)
Recension: Att möta fl yktingar, 2:a uppl. Av Birgitta Angel & Anders Hjern. Lund: Studentlitteratur, 2004, 296 sidor