Socialpediatriska studier vid Barnhälso- vården - Lagerberg, Dagmar (Socialmedicinsk tidskrift, 2016)
Fyra större socialpediatriska forskningsprojekt vid Barnhälsovår- dens länsenhet, Uppsala, och Institutionen för kvinnors och barns hälsa, Uppsala universitet, presenteras. Samtliga projekt har till- kommit på Claes Sundelins initiativ eller letts av denne under pe- rioden 1975-2004.