Uppföljning av tillgängligheten i Östergötland - Hansson, Björn (Socialmedicinsk tidskrift, 2014)
I Landstinget Östergötland har uppgifter om förväntade och verkliga väntetider i vården samlats i ett central register baserat på uppgifter från kliniker och sjukhus. I denna artikel beskrivs databasens uppbyggnad och några resultat redovisas från den utvidgade vårdgarantin 2005.